Share |

Referenssit

Me luotamme JM-Palveluiden laadukkaisiin kuljetuksiin.

Ahlström

Ahlstrom on korkealaatuisia materiaaleja valmistava yritys, joka työskentelee alansa johtavien yritysten kanssa kautta maailman auttaen heitä pitämään etumatkansa. Tuotteitamme käytetään monissa arkipäivän tuotteissa, kuten suodattimissa, tapeteissa, etiketeissä ja elintarvikepakkauksissa. Meillä on johtava markkina-asema niillä aloilla, joilla toimimme.

 

StoraEnso

Stora Enso is the global rethinker of the packaging, paper, and wood products industry. We always rethink the old and expand to the new to offer our customers innovative solutions based on renewable materials.

 

Metso

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

 

Sonoco-Alcore

Sonoco-Alcore on mailman johtava hylsyjen ja hylsykartongin tuottaja, jolla on 335 toimipaikkaa 35 maassa ja henkilöstöä yhteensä noin 18. 600. Pääomistajamme on yhdysvaltalainen Sonoco Corp. Suomessa toimintoihimme kuuluu kartonkitehdas sekä neljä hylsytehdasta. Toimitamme hylsy- ja pakkauskartonkia, sekä hylsyjä useisiin euroopan maihin. Pääasiakkaamme ovat paperiteollisuus ja pakkausteollisuus.